Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet van kracht in Nederland. Onder de noemer AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) vervangt deze nieuwe wet de oude WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens).

Een van de belangrijke onderwerpen in de AVG is dat de hele keten van gegevensbewerking en verwerking in kaart gebracht moet worden. Dit betekent onder andere dat al onze klanten een Verwerkersovereenkomst van CBBS ontvangen waarin dit is vastgelegd en dat er allerlei procedures opgesteld dienen te worden om de privacy van de klant keten te waarborgen.

Binnenkort (dat wil zeggen vóór 31 maart 2018) ontvangen alle klanten van CBBS een e-mail met alle relevante informatie over de AVG en de manier waarop de privacy van gegevens bij CBBS gewaarborgd is.

Gezien de hoeveelheid vragen, e-mails en telefoontjes van klanten die we al over dit onderwerp gekregen hebben, merken wij dat dit een onderwerp is dat sterk leeft bij onze klantengroep. Om de druk op onze helpdesk over dit onderwerp een beetje te verlichten, willen wij u echter vriendelijk verzoeken om nog even te wachten met vragen stellen tot u bericht heeft gekregen met alle benodigde informatie of in ieder geval tot 31 maart 2018.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief