Human Resource Management

In het bruisende centrum van Den Haag staat onze HR-dienstverlening klaar om bedrijven te ondersteunen door hen te ontlasten van administratieve lasten, zodat ondernemers zich op de arbeidsmarkt kunnen concentreren op wat er werkelijk toe doet: ondernemen. Wij zijn uw betrouwbare HR-partner. Onze HR-medewerkers integreren zich in uw HR-beleid en bieden een volledig scala aan HR-services, van personeelsadministratie tot payroll.

Het belang van een HR manager in de uitdagende omgeving Den Haag

Den Haag, vaak aangeduid als de ‘Internationale stad van Vrede en Recht’, herbergt diverse internationale gerechtshoven, ambassades en een groeiend aantal internationale bedrijven en HR-organisaties. In deze context is HR-management in Den Haag van cruciaal belang, met een focus op internationale werving en selectie, culturele diversiteit en meertaligheid binnen het personeelsbestand. Niet alleen overheidsinstanties, maar ook non-profitorganisaties en andere bedrijven in Den Haag hebben specifieke HR-ondersteuning nodig. HR-managers en -adviseurs in Den Haag zijn verantwoordelijk voor het adviseren van organisaties over wat het beste past bij de diverse arbeidsmarkt in Zuid-Holland.

HR-medewerkers en -managers in Den Haag werken nauw samen met opdrachtgevers om efficiënte HR-oplossingen te implementeren. In de dynamiek van organisaties in Den Haag is het vaak nodig om snel te schakelen om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. Bij CBBS zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte HR-diensten zoals uitbesteding van HR, HR-ondersteuning en fungeren als HR-businesspartner. Wij helpen organisaties bij het analyseren van hun HR-taken, zodat elke organisatie de HR-ondersteuning krijgt die precies past bij hun unieke situatie en wensen. Leer ons kennen, zodat we samen uw HR-uitdagingen kunnen aangaan.

CBBS en de HR adviseur

CBBS is een bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Oorspronkelijk was het uitsluitend een salarisadministratiekantoor. In recentere jaren hebben we de ontwikkelingen in de wereld om ons heen waargenomen. Deze ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Om de hoogste kwaliteit diensten aan onze klanten te kunnen blijven bieden, moeten we hierin een voortrekker zijn. Dat is ook waarom we onze dienstverlening hebben uitgebreid naar het volledige ondersteunende proces. We hebben een recruiter die u kan helpen met personeel vinden, een team juristen voor juridisch advies en salarisadministrateurs HR-professionals en interim-medewerkers die alle andere facetten van personeelszaken behandelen.

Juridische Expertise

Een van de belangrijkste aspecten van HRM in een internationale stad als Den Haag is de juridische expertise. Met een breed scala aan internationale organisaties, elk met hun eigen regelgeving en compliance-eisen, is het van cruciaal belang dat HR-professionals niet alleen op de hoogte zijn van de Nederlandse arbeidswetgeving, maar ook van internationale arbeidsstandaarden en -praktijken.

Onze juristen zijn dan ook continu bezig om hun kennis bij te werken en up-to-date te blijven met de meest recente ontwikkelingen. Zo kunnen we efficiënt werknemers voorlichten, en management advies geven met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen.

Ook ons gespecialiseerde HR-team profiteert hiervan binnen hun functie. CBBS biedt korte lijnen tussen de afdelingen, waardoor de juristen op het gebied van personeelsbeleid en human resource management advies kunnen geven wanneer dat nodig is. Op deze manier faciliteren wij dienstverlening van een hoog niveau. We begrijpen de behoefte van zowel werknemers als werkgevers en werken nauw samen met de directie om aan de behoeften van beide partijen te voldoen. Met onze ondersteuning wordt HR-management een strategisch instrument voor uw onderneming. Wij verwijzen u graag door naar onze oplossingen.

Flexibele Arbeidsmodellen

De dynamiek van een internationale stad vereist ook flexibiliteit in arbeidsmodellen. Flexibele werktijden, thuiswerken, en projectmatig werken zijn allemaal belangrijke aspecten die HR in Den Haag moet kunnen accommoderen. Dit stelt organisaties in staat om meer gepersonaliseerde en flexibele werkomgevingen te creëren die beter aansluiten bij de internationale en vaak onregelmatige schema’s van hun werknemers (bv. wanneer een werknemer een aantal uur per week thuiswerkt, en de rest van de tijd op kantoor). Daarom biedt CBBS niet alleen ondersteuning in HR-processen aan, maar kunnen we het juridisch werkgeverschap op ons nemen via een payroll constructie wanneer u een paar extra handen nodig heeft voor een (groot) project. Onze salarisadministratie is volledig thuis in de nuances van deze en andere constructies.

(Internationale) Werving en Selectie

Gezien de internationale allure van Den Haag, is de werving en selectie van personeel een bijzonder complexe taak voor HR-professionals. Het aantrekken van talent uit verschillende delen van de wereld vereist een strategische aanpak, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de vaardigheden en ervaring van kandidaten, maar ook naar hun vermogen om zich aan te passen aan de Nederlandse cultuur en de specifieke bedrijfscultuur.

HR-teams moeten daarom robuuste wervingssystemen opzetten die zowel lokale als internationale talentenpools kunnen benutten, en moeten effectieve onboarding-programma’s ontwikkelen die nieuwe medewerkers helpen om snel en efficiënt in hun nieuwe rollen te integreren. Hier hebben we bij CBBS een oplossing voor. Via onze dochterorganisatie Hilfort kunnen wij niet alleen helpen om buitenlands talent te vinden, wij kunnen ze ook sponsoren via een payroll constructie.

Technologie en HRM

De inzet van de meest recente technologieën speelt een cruciale rol in HR-processen. Bij CBBS zijn we continue bezig met het moderniseren en efficiënter maken van processen, zodat u altijd de hoogste kwaliteit dienstverlening kunt verwachten. Wij gebruiken hier de software van AFAS voor. Dankzij de grote mate van vrijheid die AFAS biedt, is het mogelijk om uw bedrijfsproces in te richten en samen met u te kijken hoe we dat proces nog efficiënter kunnen maken. Hiermee wordt human resources management naar een hoger niveau getild en kan het een strategisch voordeel worden in uw organisatie. Onze oplossingen zijn gericht op ontwikkeling en groei ieder afdeling. Wij verwijzen u graag door naar onze AFAS oplossing.

CBBS werkt

CBBS onderscheidt zich door zijn expertise in human resource management, specifiek afgestemd op de diverse sectoren van de lokale economie, inclusief internationale organisaties en overheidsinstellingen. Als toonaangevend HR-bedrijf in Den Haag bieden wij een breed scala aan diensten, om te voldoen aan de groeiende behoeften van de regio. Onze services omvatten alles van personeelsbeheer en compliance tot culturele diversiteit, waarbij wij ondersteunen en advies geven op zowel operationeel als managementniveau. Digitalisering speelt een essentiële rol in het stroomlijnen van onze processen, waardoor we de efficiëntie en flexibiliteit op de werkplek aanzienlijk verbeteren. Met onze uitgebreide begeleiding, kennis en expertise zijn wij de ideale partner voor alle processen, van administratieve taken tot strategische managementuitdagingen, inclusief interim-oplossingen waar nodig.

Onze HR-dienstverlening in Den Haag is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van het moderne bedrijfsleven en elke uitdaging in de omgeving. Met een focus op de beste kwaliteit, innovatie en begeleiding zijn wij de ideale partner voor uw als werkgever. Wij bieden niet alleen ondersteuning, maar ook strategisch advies dat is afgestemd op de bedrijfsdoelen en uitdagingen van de werkgever. Als uw assistant bieden wij begeleiding bij alle aspecten van personeelsbeheer, inclusief advies over ziekteverzuim en het bieden van ondersteuning bij langdurig of kortstondig verzuim van personeel. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij HR-processen efficiënter te beheren en werknemers effectief te begeleiden. We kijken naar de aanpak die bij de organisatie past door uw organisatie in korte tijd te leren kennen. Wij helpen u om uw HR-processen efficiënt te beheren, zodat u zich kunt concentreren op ondernemen en development.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief

Overstapservice

Intake

Bij interesse worden de mogelijkheden besproken en wordt er een plan opgesteld.

Voorstel

Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Zorgeloze start

Eén van onze medewerkers komt bij u langs en neemt met u alle afspraken tussen werknemer en werkgever door, zodat deze op de juiste manier in uw salarisadministratie worden ingevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de start vlekkeloos verloopt.

Stap 1: Intake

Bij interesse worden de mogelijkheden besproken en wordt er een plan opgesteld.

Stap 2: Voorstel

Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Stap 3: Zorgeloze start

Eén van onze medewerkers komt bij u langs en neemt met u alle afspraken tussen werknemer en werkgever door, zodat deze op de juiste manier in uw salarisadministratie worden ingevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de start vlekkeloos verloopt.