Wie zijn de juristen die u bijstaan bij het CBBS? Hieronder stellen ze zich aan u voor.

Janneke Adank

“Ik ben mw. mr. J.E.B.A.M. (Janneke) Adank, een bevlogen arbeidsrechtjurist met meer dan tien jaar juridische praktijkervaring. Kort gezegd help ik werknemers hun recht te behalen als zij tekort worden gedaan of adviseer ik werkgevers bij problemen op de werkvloer. Hoewel ik ervaring heb op alle gebieden binnen het arbeidsrecht, raakt het ontslagrecht de kern van mijn praktijk.

Of het nu gaat om een procedure bij de rechtbank of om onderhandelingen over een vaststellingsovereenkomst, ontslag is voor veel mensen spannend en ingrijpend. Ik wil het verschil maken door mijn cliënten met raad en daad bij te staan en hen te helpen een gewenst resultaat te behalen.”

Marleen Maas

“Mijn naam is Marleen Maas. Ik adviseer de klanten van CBBS met veel plezier op het gebied van het arbeidsrecht. Na het behalen van mijn master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam in 2012 ben ik onder andere werkzaam geweest in de advocatuur, het bedrijfsleven en als in-house arbeidsjurist. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, mode, lekker eten en lange wandelingen maken met mijn hond.   

In mijn vak is mijn doel het complexe Nederlands arbeidsrecht begrijpelijk en inzichtelijk te maken en voor iedere klant maatwerk te leveren. Ik begeleid klanten van indiensttreding tot ontslag en alles daartussenin. Dus heb je een vraag over een arbeidsovereenkomst, een zieke werknemer, de cao, een werknemer die disfunctioneert of een vaststellingsovereenkomst? Aarzel dan niet om contact op te nemen.”

Yvonne van der Moer-Lemmens

“Ik ben Yvonne van der Moer-Lemmens en heb een lange staat van dienst als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht, voorheen in dienst van de werkgeversvereniging FME, en inmiddels vanuit haar eigen advocatenkantoor te Amersfoort. Per maart 2024 ben ik van daaruit tevens verbonden aan CBBS Advies B.V. om werkgevers en klanten van CBBS te helpen in hun personele vragen en problemen. Ik ben expert op het terrein van onder meer (collectief) ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, zieke werknemers, gevolgen voor werkgevers van ziek-uit-dienst-tredende werknemers, non-concurrentiebedingen et cetera. Mijn werkwijze is praktisch en mijn vakkennis gedegen. Ik ben resultaatgericht, met oog voor de menselijke kant van de zaak.”

Anneloes van der Hoeven

“Mijn naam is Anneloes van der Hoeven, 33 jaar, getrouwd en drie kinderen. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ik ben een jurist in hart en nieren, met een groot rechtvaardigheidsgevoel en een hart voor mensen.

In eerste instantie ben ik begonnen als letselschadejuriste bij een grote verzekeringsmaatschappij. In de loop der jaren is daar een specialisatie arbeidsrecht bijgekomen. Beide rechtsgebieden hebben een grote overlap: regels, complexiteit, mensen met verschillende belangen. Daarnaast speelt bij zowel letselschade als arbeidsrecht verzuim vaak een grote rol.

Ik hou er van om verschillende belangen te verenigen. Ik kijk naar de belangen van alle partijen en probeer altijd pragmatisch, conflict vermijdend, te werk te gaan. Het valt mij op dat de mens in een dossier/conflict vaak naar de achtergrond is verdwenen. Ik probeer de persoon erachter weer zichtbaar te maken. Wat wil hij/zij? Wat wil jij? Hoe kunnen jullie samen door één deur? Hoe kunnen we een en ander op elkaar afstemmen binnen de juridische kaders? Vaak gaat een gebrek aan een goede dialoog hieraan vooraf.

Lang verhaal kort: ik vind het arbeidsrecht een erg interessant en dynamisch werkveld, waarbij ik inzetbaar ben als juridisch adviseur, als talentcoach, als preventief verzuimadviseur, maar ook als pendelmediator of bemiddelaar. Alles om te zorgen voor een fijne werkomgeving, zonder conflicten.”

Erasmina Danso

“Ik heb mijn eigen advocatenpraktijk in Delft en ben vanuit mijn eigen praktijk per 1 maart 2024 verbonden aan CBBS Advies B.V. als arbeidsrecht advocaat. Erasmina kan u adviseren/bijstaan in geschillen met uw werknemers ten aanzien van ziekte, ontslag (op staande voet), loonvorderingen, vaststellingsovereenkomsten en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Erasmina is oplossingsgericht en creëert graag rust voor de klant en denkt graag met u mee om geschillen buitengerechtelijk op te lossen. Mocht het toch tot een gerechtelijke procedure komen, dan staat Erasmina u met raad en daad bij.”

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief