Uw medewerkers op de loonlijst bij CBBS? Bij CBBS Payrolling nemen wij alle administratieve taken over, hebben uw medewerkers een helpdesk en heeft u altijd één inkoopfactuur. Overzichtelijk en compleet.
Direct behoefte aan contact? Stuur een bericht of bel.

CBBS Payrolling

Medewerkers payrollen

Het voordeel van een payrollcontract ten opzichte van een uitzendovereenkomst is dat u zelf de geschikte kandidaat kunt selecteren. En die werkt dan ook nog eens exclusief voor u. Het juridisch werkgeverschap ligt niet bij u, maar bij CBBS. We nemen u alle administratieve taken uit handen en u loopt geen werkgeversrisico. Wel zo prettig.

De administratieve taken die we voor u uitvoeren, zijn:

  • Opstellen en bijhouden van de contracten
  • Pensioenvoorziening
  • Verzorgen van de loonadministratie
  • Verzuimbegeleiding
  • Eventuele ontslagprocedures

In onze kennisbank vind je tips over payrolling en de keuze die het beste in jouw situatie past.

Helpdesk voor medewerkers

Heeft u een vraag? Dan maakt u gebruik van onze helpdesk. Geen bandjes of keuzemenu’s, maar direct contact met onze specialisten. Uw werknemers kunnen gebruikmaken van onze medewerkershelpdesk. Het gebruik van deze helpdesks is onderdeel van onze dienstverlening. U betaalt hiervoor dus geen extra kosten.

Eén inkoopfactuur

U krijgt van CBBS slechts één inkoopfactuur. Dat is administratief veel aantrekkelijker dan losse facturen van een accountant, arbodienst, verzekeringen en pensioenfonds. Daardoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

Vrijstelling van btw

Stichtingen en verenigingen die werkzaam zijn in de culturele sector, de zorg of het onderwijs, zijn meestal vrijgesteld van btw. Payrollbedrijven zijn dit meestal niet, waardoor zowel over de loonkosten als over de kosten van het payrollbedrijf btw gerekend wordt. In dit geval is het voordeliger om gebruik te maken van een shared service-oplossing. Daarbij betaalt u alleen btw over de factuur van de dienstverlener.

Bij het gebruik van shared service-dienstverlening bent u zelf juridisch werkgever en komen de werknemers dus bij u in loondienst. De administratieve handelingen die dit met zich meebrengt, worden ondergebracht bij de CBBS. Wij nemen u al het werk uit handen. Deze optie zorgt daarmee voor lagere lasten dan een payrolloplossing. Lees meer over de verschillende opties.

Payrolling

Neem direct contact op

We helpen u graag verder en zoeken naar de beste oplossing voor uw organisatie. Vul hieronder uw gegevens in en we reageren zo spoedig mogelijk.

Op werkdagen zijn we van 08:30 tot 17:00 ook telefonisch bereikbaar op nummer 070 335 30 00.