Zweten tijdens het bedrijfsuitje van CBBS

Deze keer geen vrijdagmiddagborrel, maar een sportief bedrijfsuitje voor de 65 medewerkers van CBBS. Zij werkten zich in het zweet, met vervolgens tijd voor ontspanning.

Deze keer geen vrijdagmiddagborrel, maar een sportief bedrijfsuitje. Voor drie van de 65 medewerkers is dat nog extra spannend: het is namelijk hun eerste werkdag. Eerst een groepsfoto, voor ieders bestwil vooraf en niet achteraf, en dan met ruim dertig collega’s een warming-up.

We beginnen met een spinningles, gegeven door een voor sommigen net iets te enthousiaste instructeur. Een extra handdoek en een flesje water blijken geen overbodige luxe. Ook niet voor mij: na 45 minuten moet ik echt even opladen.

Nu kan ik er niet meer omheen en ga ik de uitdaging op de squashbaan aan. Dit is mijn kans om de daad bij het woord te voegen. Tijdens het inspelen krijg ik het gevoel dat ik een kans zou hebben. Maar na links en rechts wat puntjes gescoord te hebben, wordt me nu al snel duidelijk dat ik mijn talent ergens anders moet zoeken. Ik voel nu eindelijk wat het betekent om afgedroogd te worden. Ik krijg een compliment voor mijn inzet, maar druip toch af.

Dan is het tijd voor het laatste onderdeel: het fitnesscircuit. Een aantal rondes van zeven onderdelen afwerken van elk 45 seconden – alles geven, dus. Dit onderdeel wordt verzorgd door dezelfde fanatieke instructeur als van de spinningles… Nog even de tandjes op elkaar.

Nu kan de vrijdagmiddagborrel dan echt beginnen. Er staat een welverdiende, perfect verzorgde maaltijd voor ons klaar. Wat mij en mijn collega’s betreft een succesvolle dag, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Anko Vooijs

 

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief