Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor alles wat met personeel te maken heeft. We staan klaar om u te helpen zodat u uw focus heeft op uw eigen onderneming: van salarisadministratie en personeelsadministratie tot arbeidsrecht. Op dat laatste gebied kunnen we u dankzij de uitbreiding van ons team juristen vanaf nu nog beter van dienst zijn.

Uitbreiding van het juristenteam

De vraag naar ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht is de laatste tijd sterk gestegen. Omdat wij u ook op dit gebied zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hebben wij eind 2023 ons team van juristen uitgebreid. Vanaf nu staan ook Janneke Adank en Marleen Maas voor u klaar. Benieuwd wie zij zijn en wat zij voor u kunnen betekenen? Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven.

Vraagstukken

Ons team staat voor u klaar om uw vraagstukken op te lossen. Heeft u kwesties die juridische kennis nodig hebben, bijvoorbeeld voor arbeidsrechtelijk juridisch advies en juridische bijstand bij conflicten of procedures? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via 070 335 3000 of advies@cbbs.nl. Meer weten? Neem een kijkje op onze website.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief