Dat de ontwikkelingen bij CBBS altijd doorgaan, bent u inmiddels gewend. Eerder vertelden wij dat Student Inhuren onderdeel is geworden van onze organisatie. Inmiddels zijn we zo ver met deze dienstverlening dat CBBS Flex in het leven is geroepen. De medewerkers van CBBS Flex regelen alles voor u wat met het aannemen van nieuwe medewerkers te maken heeft. Wat kunt u hiervan verwachten? We vertellen u alles over de vier opties.

Optie 1: Inhuur op uitzendbasis

U doet bij ons een oproep omdat u op zoek bent naar een medewerker. Op basis van uw wensen checken we of we de perfecte kandidaat al voor u beschikbaar hebben. We beschikken namelijk over een uitgebreide database. Zit er geen geschikte kandidaat tussen? Dan plaatsen we uw vacatureoproep op onze website, de vacatureplatforms waarmee wij werken en social media. Het uitzetten en plaatsen van een vacatureoproep is altijd gratis.

Nadat we een geschikte kandidaat hebben gevonden, voeren wij het eerste intakegesprek. Als blijkt dat er een match is, sturen wij de cv en de motivatiebrief naar u door, zodat ook u in gesprek kunt met de kandidaat. Hierna weet u zeker dat dit de beste kandidaat is en kunt u afspraken maken met de uitzendkracht.

Optie 2: Werving en selectie

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker, maar u heeft niet de mogelijkheid om het werving en selectieproces uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld zijn door tijdgebrek of doordat u hier niet de juiste mensen voor in huis heeft. Geef aan ons door waar u naar op zoek bent, aan welke eisen uw nieuwe medewerker moet voldoen en wij gaan voor u op zoek.

Net als bij het inhuren van een uitzendkracht gebruiken wij onze database met beschikbare kandidaten om de juiste kandidaat voor u te vinden. Daarnaast zetten we onze socialmediakanalen in en plaatsen we de vacature op verschillende vacatureplatforms. Dit alles om een zo groot mogelijk bereik voor u te creëren.

Na ontvangst van alle sollicitaties selecteren wij de kandidaten. Wie geschikt is, stellen wij aan u voor. Uiteindelijk bepaalt u of er een match is en kunt u de nieuwe medewerker aannemen.

Optie 3: Zelf vacatures plaatsen

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker en wilt zo snel mogelijk de beste kandidaat aannemen. Dan is het belangrijk dat u zo veel mogelijk werkzoekenden bereikt. Om uw vacature een zo groot mogelijk bereik te geven, bieden we u de mogelijkheid om uw vacaturetekst op onze website te plaatsen. Als u gebruikmaakt van deze optie, doet u het traject rondom werving en selectie verder zelf. Maar zoals u heeft gelezen, kunnen we dit ook van u overnemen.

Optie 4: Bemiddeling tussen zzp’er en de opdrachtgever

Stel: u bent op zoek naar een zzp’er of freelancer voor uw opdracht. Ook dan kunt u bij ons terecht. Op basis van uw wensen checken we of de perfecte kandidaat al voor u beschikbaar hebben. Dit doen we in onze eigen database. Als dit niet het geval is, wordt uw vacatureoproep door ons uitgezet op onze website, de vacatureplatforms en social media.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws