Collectieve zorgverzekering


CBBS heeft een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Profiteert u hier ook al van?

Iedereen voelt zich graag zo vitaal mogelijk. Thuis, maar ook op het werk. Tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om vitaal te blijven in een tijd waarin steeds meer van u wordt verwacht. Aandacht voor vitaliteit op de werkvloer helpt u daarbij. Daarom hebben wij afspraken gemaakt om hier actief mee aan de slag te gaan of te blijven. Zo helpt Zilveren Kruis met het ontwikkelen van een beleid om u zo gezond mogelijk te laten werken. En bieden wij samen met uw werkgever gezondheidsprogramma’s aan. Bovendien kunt u gebruik maken van extra vergoedingen bij een aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van welke aanvullende verzekering u kiest.

U profiteert ook van korting op uw premie

Omdat wij afspraken hebben gemaakt met uw werkgever over gezondheid en vitaliteit, kunnen wij u korting aanbieden op de premies. U ontvangt 5% korting op uw basisverzekering. Op uw aanvullende verzekering ontvangt u 12,5% korting en op uw tandartsverzekering 12,5% korting.

Bent u al collectief verzekerd bij Zilveren Kruis ?

Dan zit u goed. U heeft de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2020 al van ons ontvangen. U bekijkt ze in Mijn Zilveren Kruis.

Bent u nog niet collectief verzekerd bij het Zilveren Kruis?

U kunt zich dan hier aanmelden. U kiest de zorgverzekering die het best bij u past, en berekent uw premie met één druk op de knop. U vindt er ook alle informatie over de vergoedingen.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt uw huidige zorgverzekering voor u op als u zich uiterlijk 31 december 2019 aanmeldt.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief