Juridisch advies

Ik ben Adriana Oosting, de arbeidsrechtjurist van CBBS. Ik voorzie onze klanten van arbeidsrechtelijk advies. Ik werk nauw samen met andere afdelingen binnen CBBS, waaronder de salarisafdeling, de payrolltak en de HR-deskundigen. Ik bied onze klanten een totaaloplossing voor werknemergerelateerde vragen.

 

Ik stel mezelf graag aan u voor

Adriana Oosting

Ik ben Adriana Oosting. In april 2018 stond ik aan de wieg van CBBS Advies, de juridische adviestak binnen CBBS. Opgegroeid in een ondernemende familie leerde ik al vroeg hoe het is om te werken in een productie-, kantoor- en horecaomgeving. Tijdens mijn studie Sociologie in Groningen heb ik veel kennis opgedaan over menselijk gedrag, ook op de werkvloer. Ik verhuisde naar de Randstad en zette mijn loopbaan voort op een advocatenkantoor in Rotterdam. Daar zag ik hoe je als jurist met je kennis en kunde het verschil kunt maken voor een cliƫnt. Ik besloot Rechtsgeleerdheid te gaan studeren in Leiden. Mijn focus lag hierbij op arbeidsrecht. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het oplossen van werkgerelateerde vraagstukken. Meestal heeft het namelijk direct invloed op de werktevredenheid en productiviteit van werknemers. Het adviseren van werkgevers zit in mijn DNA. Ik denk en handel vanuit werkgeversperspectief. Ik werk doelgericht en ben pas tevreden als ik een klant passend juridisch advies heb kunnen geven, waarmee het vraagstuk daadwerkelijk en duurzaam is opgelost. Ik zorg voor een advies dat uitvoerbaar is en passend bij de bedrijfscontext.

Contact opnemen?

Heeft u vragen en/of juridisch advies nodig? Ik help u graag verder! Leuk om te weten: momenteel heb ik voor nieuwe klanten een aantrekkelijke kennismakingsactie. Het eerste half uur juridisch advies is gratis. Zo kunt u zelf ontdekken of mijn dienstverlening bij u past. Neem contact met mij op!

 

 

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief