Iedereen voelt zich graag zo prettig mogelijk. Thuis, maar ook op het werk. Tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om medewerkers vitaal en inzetbaar te houden in een tijd waarin steeds meer van medewerkers wordt verwacht. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer organisaties investeren in het aanpakken van verzuim, preventie en in het versterken van medewerkers.
Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers en zet zich hier graag voor in. En helpt haar klanten succesvol te zijn. Maar hoe doen we dat?

Zilveren Kruis helpt zakelijke klanten met Gezond Ondernemen. Een totaal aanpak. We richten ons op ondersteuning bij het gezond houden van medewerkers. Het snel en effectief re-integreren bij verzuim, maar verzekeren ook financiële risico’s bij langdurig zieke medewerkers. Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Als stevig fundament bieden wij een goed collectief zorgcontract.
Wij bieden u:

  • Een complete basisverzekering en ruime keuze uit aanvullende – en tandartsverzekeringen
  • Aantrekkelijke korting op de premie
  • Services die u helpen uw weg te vinden in het betalen en regelen van zorg. Zoals Mijn Zilveren Kruis waar uw medewerkers al hun zaken makkelijk zelf kunnen regelen. De zorgcoach die ondersteuning biedt bij alle vragen op het gebied van zorg. En Mijn Collectief, waar u als werkgever uw zaken regelt.

Ook werkt Zilveren Kruis mee aan uw gezondheidsbeleid. We bieden in eerste instantie inzicht, gebaseerd op relevante feiten én ervaringen uit de markt. Vanuit dit inzicht kijken we samen met de werkgever wat de organisatie nodig heeft op het gebied van gezondheidsmanagement. En zoeken we voor u uit welke gezondheidsoplossingen relevant zijn. Ook bieden wij hulp bij het administreren en aanvragen van gezondheidsoplossingen.

Zilveren Kruis biedt verschillende producten om aan de slag te gaan met gezondheid op de werkvloer. Present! Light biedt aantrekkelijke kortingen op gezondheidsoplossingen. Iedere werkgever met een collectief zorgcontract kan hier gebruik van maken. Voor organisaties die op grote schaal aan gezondheid werken is Present! een goede optie met ruim 80 gezondheidsoplossingen en vergoedingen van 50%.

Worden uw medewerkers onverhoopt langdurig ziek? Dan kan Zilveren Kruis ook de financiële risico’s op (hoge) kosten bij langdurige uitval voor u verzekeren. Want we begrijpen dat langdurige uitval hoge kosten met zich meebrengt.

Als grootste en meest complete collectieve zorgverzekeraar hebben we inmiddels al bij ruim 1000 grote en kleinere organisaties in vrijwel alle branches ervaring opgedaan met Gezond Ondernemen.
Onze klanten waarderen ons omdat we samen werken aan de ambitie om medewerkers gezond en vitaal te houden.

Meer informatie: www.zilverenkruis.nl/zakelijk of onze collectiviteitspagina: www.zk.nl/cbbs

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief