Golden Ten 2020

In het kader van het 60 jarig jubileum organiseert CBBS dit jaar samen met de Protestante Kerk in Delft een sponsoractie die gericht is op mensen die minder bedeeld zijn: de Golden Ten 2020.  Een aantal gezinnen is op dit moment vrijwillig bezig met allerlei projecten in zowel Delft (Taste!) in de wijk Voorhof, als in diverse ontwikkelingslanden als: Nepal, Nigeria, Malawi, Senegal en Oeganda.

Reeds behaalde resultaten

Het ontwikkelingswerk wat er gedaan wordt loopt uiteen van Watermanagement, ICT, Scholing, wederopbouw na een aardbeving, tot werk in een hospitaalschip (Africa Mercy) in Senegal dat met 400 vrijwilligers vanuit de hele wereld gratis honderden operaties uitvoert bij de allerarmsten van het land.

Het bijzondere is dat de vrijwilligers met hun hele gezin afreizen naar deze landen en zich daar soms voor vele jaren vestigen en leven van giften. Op dit moment zijn er vanuit Delft 9 gezinnen op dergelijke wijze werkzaam. Die giften worden voor een groot deel via familie en het kerkelijke netwerk bij elkaar gebracht.  Echter is dat met zoveel gezinnen behoorlijk moeilijk geworden.

Daarom
zoeken we ook naar andere bronnen van sponsoring door bedrijven die de hulp aan
de minder bedeelde medemens ook een warm hart toedragen.  En daar gaat het
ons om!

We hebben sponsoring nodig!

Al met al bedraagt de totale begroting van deze vrijwilligers inmiddels bijna € 400.000 euro per jaar en willen we het gat in de begroting van 2020 met een groots opgezette sponsorloop dichten. Daarvoor is nog ca. € 50.000 benodigd.  Op het totaal is dat te overzien, maar het is toch een héél groot bedrag!

Wij willen nu met 50 hardlopers 50.000 euro bij elkaar lopen! Dus de vraag is of u ons wilt helpen. Wilt u meedoen en deze actie financieel ondersteunen? Dat kan op diverse manieren. Ofwel in het algemeen door het doneren van een gift, ofwel als hoofd- of subsponsor met uw bedrijf. In dat geval is het mogelijk om uw logo op het shirt van de lopers te krijgen. 

Wilt u meelopen? Dan kunt u zich bij het organiserend comité opgeven,  wij zorgen dan voor een startbewijs! 

Sponsorbedragen en/of eventuele overige giften kunnen worden overgemaakt op:
Rekeningnummer:  NL37RABO0373736606
Ten name van: Diaconie Prot Gem Delft
Onder vermelding van: Sponsoractie GTL 2020
(Dit rekeningnummer heeft een ANBI-status**; alle giften zijn daarom fiscaal aftrekbaar)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton van den Berge: ton@cbbs.nl, of via het contact formulier.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief