Hoe CBBS uw gegevens beveiligt en beschermt

Bij CBBS begrijpen we dat de veiligheid en bescherming van gevoelige gegevens van het grootste belang zijn. Als toonaangevende dienstverlener op het gebied van personeelsadministratie, salarissoftware en HRM-oplossingen streven we ernaar om de hoogste normen van databeveiliging en privacybescherming te handhaven. Op deze pagina leggen we u uit hoe we uw gegevens beveiligen en beschermen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten.

Onze beveiligingsmaatregelen

Netwerkbeveiliging

We hebben aanzienlijke beveiligingsmaatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Denk bijvoorbeeld aan omvat geavanceerde encryptietechnologieën. Wij monitoren en controleren regelmatig onze netwerkbeveiliging om eventuele beveiligingsrisico’s te identificeren en te elimineren.

Data-encryptie

Bij CBBS maken we gebruik van krachtige encryptie-algoritmen om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen tijdens opslag en verzending. Dit betekent dat zelfs als er een ongeautoriseerde toegang tot de gegevens zou zijn, deze niet leesbaar zou zijn zonder de juiste sleutels. We zorgen ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn, zelfs in het geval van een beveiligingsincident.

Gegevensback-ups en herstel

We begrijpen het belang van het beschermen van uw gegevens tegen verlies. Daarom maken we regelmatig back-ups van uw gegevens en slaan we deze op in beveiligde omgevingen. Er kan natuurlijk altijd iets voorkomen dat er gegevens verloren gaan, zoals een onvoorziene gebeurtenis of een technische storing. In dat geval hebben we procedures en systemen voor gegevensherstel om ervoor te zorgen dat uw gegevens meteen en op een veilige wijze kunnen worden hersteld.

Privacybescherming

Bij CBBS nemen we de privacy van uw gegevens uiterst serieus. We hanteren strikte privacybeleidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang of openbaarmaking.

CBBS let ook op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij de verwerking van uw persoonsgegevens nemen wij de AVG in acht. Uw persoonsgegevens worden alleen in overeenstemming met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. U kunt hier meer over te weten komen op onze privacybeleid pagina!

Uw vertrouwde partner in de personele dienstverlening

Bij CBBS zijn we er trots op dat we al sinds 1960 bedrijven ondersteunen in alle aspecten van personele dienstverlening. We begrijpen dat uw data en gegevens van onschatbare waarde zijn en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. Met onze uitgebreide beveiligingsmaatregelen en privacy beschermingspraktijken kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens in veilige handen zijn.

Als u meer wilt weten over hoe CBBS uw gegevens beveiligt en beschermt, staan onze experts voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw personeelsadministratie, salarissoftware en HRM-behoeften.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief