Het berekenen van de loonkosten is bij Schildersbedrijven de afgelopen jaren een hot item geweest. Na de afschaffing van de vakantiebon in mei 2016, het doorbetalen van verlof vanaf 1 januari 2017 en de diverse nieuwe regelingen die er bij gekomen zijn, is het steeds lastiger geworden om de loonkosten inzichtelijk te krijgen.

Afgelopen tijd is er hard gewerkt bij CBBS aan een “loonkostentool” die schildersbedrijven kan helpen om hier inzicht in te krijgen. De vraag naar deze tool komt onder andere voort uit de cursussen die we vorig jaar hebben gegeven. Omdat er in 2017 geen cursus wordt gegeven door CBBS, hebben we de tool als promotie item gedemonstreerd op de SGA beurs begin november.

In de tool is het mogelijk om met diverse variabele velden opslagpercentages te berekenen, waarmee u een productief/declarabel uurloon kunt samenstellen. Verder zit de volledige loontabel voor het jaar 2017 en 2018 in de tool verwerkt en kunt u de verschillen tussen kort en lang dienstverband over het jaar 2017 en het jaar 2018 met elkaar vergelijken.

Om de tool zo toegankelijk mogelijk te houden, hebben we de prijs vastgesteld op slechts €150,- excl. BTW.

U kunt deze tool afnemen door contact op te nemen via het contactformulier onderaan deze pagina, of door contact op te nemen met onze verkoopafdeling (Anko Vooijs) via telefoonnummer 070-3353000.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief