Dag Annemieke, kun je jezelf voorstellen?

Ik ben recruiter bij CBBS. Ik ben in september 2022 gestart in deze functie. Ik solliciteerde toen op de functie van HR-medewerker. Tijdens het gesprek kwam toen ter sprake dat ik misschien ook als recruiter aan de slag zou kunnen. Op dat moment was net het uitzendbureau StudentInhuren.nl overgenomen, bedoeld voor studenten en alumni die hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt. Ik kon meteen helpen met de uitrol van dat merk.

Student Inhuren en Bauconflex vallen onder het label CBBS Flex. Met dit label bemiddelen wij ook voor de reguliere arbeidsmarkt. Bauconflex is specifiek voor personeel in de bouwsector. De combinatie van die drie labels maakt dit werk voor mij een superleuke uitdaging.

Wat maakt dit jouw ideale baan?

Ik hou van de afwisselende werkzaamheden die deze rol met zich meebrengt. Als ik een succesvolle koppeling maak tussen een werknemer en werkgever, geeft dat altijd veel voldoening. We werken met een variatie aan bedrijven en uitzendkrachten, waardoor het nooit saai wordt. Mijn jarenlange werkervaringen als rapporteur bij een arbodienst, het UWV en als eigen ondernemer zijn bij deze job een welkome aanvulling.

CBBS is een enorm prettige werkgever: ik krijg alle vrijheid om mijn werk te doen. Ook de collega’s zijn ontzettend leuk. Mijn werkdag is altijd weer een feestje.

Tegen welke uitdagingen loop je aan in je werk?

Je moet begrip hebben voor de overspannen arbeidsmarkt waarin we zitten. Het is een lastige tijd, waardoor het weleens voorkomt dat er te weinig uitzendkrachten beschikbaar kunnen zijn. Ook stellen sollicitanten en werkgevers soms eisen die niet helemaal haalbaar zijn. Het is dus best een uitdaging om een goede match te maken. Toch probeer ik de wensen van beide partijen altijd zo goed mogelijk mee te nemen in het proces.

Hoe kom jij nu echt tot rust?

Ik probeer regelmatig te fitnessen en te wandelen. Daarnaast teken en schilder ik graag. Ook een avondje met vrienden of een dag met een vriendin naar de sauna doet me goed.

Waar ben je het meest trots op?

Ik heb samen met mijn ex-partner veertien jaar lang een hotel en twee restaurants gerund op Ameland. Het starten van een horecazaak vereist behoorlijk wat kennis en kunde: je moet goed zakelijk en commercieel inzicht hebben. Dat heb ik mezelf allemaal moeten aanleren. Ik kijk met veel plezier en trots op die periode terug.

Wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd?

Houd vertrouwen in je uiteindelijke doelen. Daarbij helpt een positieve instelling. Bovendien: je kunt het niet alleen, maar moet het altijd samen doen met de mensen om je heen.

Ik heb in de loop der jaren een hoop geleerd: op werkvlak, maar ook privé. Die ervaringen neem ik allemaal mee in mijn huidige werkzaamheden.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief