Archive-IT helpt organisaties met het systematisch opslaan van data, zowel op fysiek als digitaal gebied. Archive-IT focust zich daarbij op vier pijlers: digitaliseren van informatie, archiveren op individueel niveau, vitaliseren van digitale data en tot slot een platform om digitaal te archiveren. Ze gaan verder waar anderen stoppen, want slechts digitaliseren of het hebben van digitale bestanden is niet genoeg.

Krachten bundelen

CBBS en Archive-IT hebben de handen in elkaar geslagen als het gaat om digitale personeelsdossiers. We komen nog regelmatig tegen dat, ondanks hóe digitaal er al gewerkt wordt, er nog steeds een hybride situatie is als het gaat om personeelsgegevens. Organisaties hebben vaak nog een ladekast vol met papieren personeelsdossiers uit het verleden. Óf er bestaat nog een mappenstructuur met digitale bestanden per medewerker, die bijvoorbeeld ergens op een schijf opgeborgen staat.  Inefficiënt en onveilig.

Digitaliseren

Om te realiseren dat er één veilige, toegankelijke omgeving ontstaat met alle personeelsinformatie van een medewerker, is het belangrijk dat informatie samenkomt. Hiervoor is Archive-IT de aangewezen partner. Archive-IT digitaliseert de papieren dossiers en/of migreert de reeds aanwezige digitale bestanden naar het systeem waar u als klant mee werkt. U heeft hier zelf geen omkijken naar; Archive-IT en CBBS zorgen er samen voor dat het rechtstreeks in AFAS, VISMA | Raet of NMBRS geïmporteerd wordt.

In de praktijk

Een ervaren adviseur van Archive-IT inventariseert de klantbehoefte en bekijkt de dossiers/bestanden. Er zal een advies gegeven worden welke manier van digitalisering het beste past bij uw situatie en budget. Een belangrijk aspect is de indeling die u in uw HR-omgeving hanteert- of wilt gaan hanteren. Door de jarenlange ervaring met personeelsdossier-projecten krijgt u de juiste handvaten om hier een goede afweging in te kunnen maken. Alles wordt volledig conform de AVG uitgevoerd, zodat u niet alleen een toegankelijk personeelsdossiers krijgt, maar ook veilig en conform de wettelijke kaders.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u eens geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan contact met Archive-IT op!

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief