Software voor de salarisadministratie

Software voor de salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Het uitvoeren van de salarisadministratie is een lastig en tijdrovend proces. Vooral wanneer de salarisadministratie handmatig wordt uitgevoerd. Dankzij de komst van softwareoplossingen voor salarisadministratie is het mogelijk gemaakt om dit proces sneller en beter uit te voeren.

Een belangrijke voordeel van software voor de salarisadministratie is dat het tijd bespaart. In plaats van handmatig te werken met bijvoorbeeld lastige spreadsheets, kunt u met een softwareoplossing snel en eenvoudig de salarisadministratie uitvoeren. Bovendien is de kans dat er fouten worden gemaakt kleiner, omdat de software automatisch controleert op fouten en onregelmatigheden.

Daarnaast biedt software voor salarisadministratie ook meer inzicht in de salarisadministratie. U kunt snel uitgebreide rapporten inzien over de lonen van medewerkers, gewerkte uren en de vergoedingen die ze ontvangen hebben. Dit maakt het eenvoudiger om te controleren of alles correct is verwerkt en daarbij is het ook handig om eventuele onregelmatigheden op te sporen en te verbeteren.

Wat ook handig is, is dat software voor salarisadministratie het proces van het verwerken van veranderingen in de lonen en andere zaken van medewerkers eenvoudiger maakt. In plaats van elke verandering handmatig door te voeren, kunt u dit eenvoudig in de software aanpassen en regelen. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op het maken van fouten.

Een ander voordeel van software voor salarisadministratie is de flexibiliteit die het biedt. Veel softwareoplossingen zijn gebaseerd op het cloud computing-model. Dit betekent dat u toegang heeft tot uw salarisgegevens vanaf elke locatie en op elk moment, omdat het in de cloud staat. Dit maakt het eenvoudiger om onderweg aanpassingen door te voeren of rapporten te bekijken wanneer u niet achter u laptop of pc zit.

Bovendien is software voor salarisadministratie veiliger dan handmatige verwerking. Handmatige verwerking betekent dat u uw vertrouwelijke gegevens op papier of in een spreadsheet bewaart. Dit verhoogt het risico op diefstal of verlies van gegevens. Software zorgt ervoor dat uw gegevens veilig op een beveiligde server staan en het biedt u extra beveiligingslagen zoals toegangscontrole en encryptie.

Welke software voor salarisadministratie heeft CBBS ter beschikking?

CBBS biedt u expertondersteuning voor verschillende salarissoftwareprogramma’s. Welke software het beste bij uw situatie past, hangt af van uw eigen unieke situatie. Onze salarisconsultants zullen u hierbij adviseren. CBBS is onafhankelijke leverancier van Visma|YouServe, AFAS en Nmbrs.

Visma|YouServe

CBBS is trots op haar positie als de eerste gecertificeerde partner van Visma|YouServe. Onze consultants helpen u fouten te voorkomen en tijd te besparen door hun uitgebreide kennis van dit complete salarispakket.

AFAS

De salarissoftware van AFAS maakt het administratieve proces eenvoudiger en onze consultants zorgen ervoor dat de software naadloos aansluit bij uw specifieke wensen.

Nmbrs

CBBS is de betrouwbare servicepartner van Nmbrs, dat zorgt voor altijd overzichtelijke salarisadministratie met de mogelijkheid om geheel geautomatiseerd te werken met slechts één druk op de knop. Kies voor efficiëntie en gemak.

Salarisadministratie uitbesteden aan CBBS

Wilt u uw volledig salarisadministratie uitbesteden? U kunt zich op uw core business focussen. Dan verzorgt CBBS de loonverwerking van uw bedrijf. Wij letten altijd op veranderingen in de cao, nieuwe wet- en regelgeving en het op tijd verzenden van de loonstroken. Wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie uitbesteden? Neem zeker eens contact met het team van CBBS op of vraag een offerte aan.

Software salarisadministratie

Dus weet u nu alles over Software salarisadministratie. Heeft u hier nog vragen over? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij CBBS. Wij leggen u graag meer uit! Dus neem gerust contact met ons op. Kom meer te weten over hoe CBBS uw bedrijf en uw medewerkers kan helpen.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief