Zoals ieder jaar organiseerden we aan het einde van het jaar onze klantdagen. Deze keer hoopten we elkaar weer live te kunnen ontmoeten. De realiteit bleek helaas anders, dus schakelden we over naar een online eindejaarscursus. Toch kijken we er tevreden op terug!

Naast een mooie opkomst hebben we ook een flink aantal positieve reacties mogen ontvangen. De cursus duurde ongeveer een uur en werd op drie verschillende data gegeven.

Kennis voor ondernemers

Verschillende onderwerpen zijn de revue gepasseerd, zoals arbeidsmarktontwikkelingen met een flink aantal nieuwe wet- en regelgevingen en uitbreiding van onze dienstverlening. De opgedane kennis kunnen de deelnemers binnen hun eigen onderneming toepassen. Ieder jaar verandert er weer een hoop in de wet- en regelgeving op gebied van HR. Onze jurist Adriana Oosting presenteerde een duidelijk overzicht van de nieuwe regels. Deze zijn terug te vinden in de PowerPoint of in de opname van de cursus onderaan deze pagina.

Ontwikkelingen bij CBBS

De nieuwe wet- en regelgeving heeft natuurlijk ook invloed op de gang van zaken bij CBBS. We zijn continu in beweging om zo te blijven voldoen aan de regelgeving èn om te blijven innoveren. We hebben bijvoorbeeld onze ondersteuning op juridisch vlak uitgebreid en hebben we een pilot opgezet waar we u proactief op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van HR en salarisadministratie met betrekking tot uw branche. Meer hierover vindt u in de PowerPoint of de opname.

Volgend jaar

De cursus heeft niet kunnen tippen aan het persoonlijk contact met onze klanten, maar we zijn blij dat we weer van dienst zijn geweest. Hopelijk kan het volgend jaar weer live!

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief