Hoe bevalt het werken bij CBBS? Dat weet accountmanager Anko Vooijs als geen ander. Hij werkt inmiddels zestien jaar bij CBBS en is nog steeds een tevreden mens.

‘Toen ik zestien jaar geleden begon, was CBBS nog veel kleiner. We gaan dit jaar over honderd medewerkers heen, verdeeld over drie vestigingen. Om een beeld te geven: in 2015 hadden nog maar twintig medewerkers in dienst. Ik had destijds weinig ervaring in de commerciële dienstverlening, maar kreeg hier een kans om me te ontwikkelen. Ik begon enkel voor de salarisservice die we bieden, maar ben door de jaren heen meegegroeid met het bedrijf. Ik kan telkens nieuwe dingen ondernemen zonder andere functies te hoeven bekleden.

Inmiddels zit bijna alles bij ons onder één dak. We hebben specialisten op het gebied van onder meer salarisadministratie, payroll, juridische dienstverlening, salarissoftware en HR-zaken. Heeft een jurist informatie nodig, loopt ie even naar collega’s van de salarisafdeling. De lijntjes zijn kort en die samenwerkingen gaan ook heel goed. Alles wat met personeel te maken heeft, kan nu via ons geregeld worden. Dat maakt mijn werk heel afwisselend. Geen dag is hetzelfde.

Ik vind het contact met klanten het leukste. Je bouwt echt een relatie op met vaste klanten. Ook ben ik erg geïnteresseerd in beïnvloedingspsychologie en storytelling. Hoe je voor een gesprek al zaadjes plant en mensen meeneemt in je verhaal. Dat is iets waar ik me naast mijn werk in aan het ontwikkelen ben. Bij de CBBS geven ze me daar ook ruimte voor. Dat is echt iets dat ik hier waardeer. Naast de laagdrempeligheid. De hiërarchie voel je namelijk vrijwel niet. Het klinkt cliché, maar ik kan echt altijd binnenlopen. Dat is de grootste reden dat ik zo honkvast ben. Ik zit hier echt goed op mijn plek en ik vind mijn werk heel leuk. Dat is het belangrijkste.’

Tip van Anko | Het gras bij de buren is niet altijd groener. Baanhoppen voor het geld is zonde. Het is niets waard als je niet met plezier naar je werk gaat.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief