In het hart van elke onderneming klopt het meest waardevolle bezit: haar mensen. Wanneer een medewerker ziek wordt, raakt dit niet alleen het individu, maar ook het team en de onderneming als geheel. In deze cruciale momenten staat CBBS naast u, als een betrouwbare partner in verzuimbegeleiding, om samen door deze uitdagingen heen te navigeren. Dit is waarom CBBS de vertrouwde keuze is voor ondernemers die streven naar optimale ondersteuning bij ziekteverzuim.

Mensgerichte aanpak

Bij CBBS begrijpen we dat achter elk verzuimgeval een persoonlijk verhaal schuilt. Onze aanpak is daarom niet alleen procedureel, maar vooral mensgericht. We luisteren, begrijpen en handelen met empathie en deskundigheid, omdat we geloven dat een zorgvuldige, persoonlijke benadering de sleutel is tot een succesvol herstelproces.

Expertise en ervaring

Met jarenlange ervaring in verzuimbegeleiding heeft CBBS een diepgaand inzicht ontwikkeld in de complexiteit van ziekteverzuim. Ons team van specialisten is uitgerust met de kennis en vaardigheden om elk uniek geval effectief te beheren, van de eerste ziekmelding tot de volledige re-integratie.

Proactieve communicatie

Communicatie staat centraal in onze dienstverlening. Wij zorgen voor heldere, transparante en tijdige communicatie tussen alle betrokken partijen. Door proactief te handelen, voorkomen we misverstanden en bevorderen we een vlotte voortgang van het herstel- en re-integratieproces.

Maatwerkoplossingen

Geen twee bedrijven of ziektegevallen zijn hetzelfde. CBBS biedt daarom maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw onderneming en uw medewerkers. We werken samen met u om een verzuimbeleid te ontwikkelen dat niet alleen effectief is, maar ook past binnen de cultuur en structuur van uw bedrijf.

Duurzame resultaten

Ons doel is niet alleen om het huidige verzuim aan te pakken, maar ook om toekomstig verzuim te voorkomen. We richten ons op duurzame resultaten door het welzijn van medewerkers te bevorderen, bewustzijn te creƫren rondom gezond werken, en door het versterken van de veerkracht binnen uw team.

Kiezen voor CBBS

Kiezen voor CBBS betekent kiezen voor een partner die gelooft in de kracht van samenwerking, expertise en menselijkheid in het hart van verzuimbegeleiding. Wij staan klaar om u en uw medewerkers te ondersteunen met een aanpak die verder gaat dan alleen het beheer van ziekteverzuim. Samen bouwen we aan een gezondere toekomst voor uw onderneming en haar meest waardevolle bezit: de mensen.

Laat de zorg voor ziekteverzuim in deskundige handen. Kies voor CBBS en ervaar de kracht van zorgvuldige, persoonlijke en effectieve verzuimbegeleiding.

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief