CBBS werkt snel en is hulpvaardig; onze accountmanager is altijd goed bereikbaar. Dat maakt CBBS een prettige partner om mee samen te werken.

Hotel Mozaic heeft 25 medewerkers in dienst die in shifts werken en veelal parttime. Dat maakt de verloning complex. Door de salarisservice van CBBS heeft Corina Waaijer, eigenaresse, geen zorgen meer over de salarisadministratie.

“De online tool werkt naar tevredenheid. Ik lever mutaties aan en krijg al heel snel de loonstroken terug.”

Altijd inzichtelijk

De Salarisservice van CBBS verloopt volledig online. “Wanneer ik de mutaties aanlever, krijg ik snel een ontvangstbevestiging en een paar uur later de loonstroken. Vaak al dezelfde dag. Omdat alles via een makkelijke online tool verloopt, heb ik altijd en overal inzicht in de salarisadministratie. CBBS bespaart mij tijd en die tijd stop ik vervolgens in mijn bedrijf.”

Geen gedoe

Corina Waaijer maakt sinds 2012 gebruik van de salarisservice van CBBS. Al die tijd is de samenwerking met CBBS makkelijk en vlot verlopen. “Ik heb ontzettend goed contact met mijn accountmanager. Hij kent mij, de organisatie en weet van alle details in de salarisadministratie. Hij help snel en goed. Geen gedoe; dat werkt gewoon lekker.”

Andere ervaringen van klanten

‘Het gaat om je inkomen, dus vertrouwen is belangrijk. Van ons krijgt CBBS dat zeker: het is een echt familiebedrijf met passie en betrokkenheid bij de klant – net als wij.’

Olivia de Wolf Albert Heijn De Wolf, Mede-eigenaar Albert Heijn De Wolf


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

Het was tijd om te digitaliseren. Voorheen hielden we nog handmatig alle personeelsgegevens en salarisadministratie van al onze 40 medewerkers bij. De eerste stappen in het digitaliseringsproces zijn inmiddels gezet.

Directeur Rixax Verhuur, Mark van Meer


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

De organisatie is niet zo groot. Dat is een groot voordeel: de juiste persoon is snel bereikbaar en kent onze naam; we zijn geen nummer. Door dat persoonlijke element ontstaat makkelijker een vertrouwensband, de basis voor een goede samenwerking.

Eigenaar en oprichter Administratie- en belastingadviesbureau Van de Merwe, Jos van de Merwe


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

We werken al jaren naar tevredenheid samen met CBBS. Het is een toegankelijke en transparante partner. Niet te groot, wel laagdrempelig. Bij vragen is de juiste persoon goed bereikbaar wat de communicatielijnen kort houdt. Er zijn voor CBBS geen problemen, maar uitdagingen. Oplossingsgericht denken staat hoog in het vaandel.

Financieel directeur NVT Onderhoudsgroep, Marcel Kamps


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief