“Het was tijd om te digitaliseren,” zegt directeur van Rixax Verhuur, Mark van Meer. Hij schakelde ons begin 2021 in om dit proces in gang te zetten. Inmiddels is de basis gelegd en worden binnenkort de puntjes op de i gezet. We spraken hem over zijn ervaring.

Mark van Meer: “Voorheen hielden we nog handmatig alle personeelsgegevens en salarisadministratie van al onze 40 medewerkers bij. Dat eerste deden we in Word-bestanden en die sloegen we dan op in gedeelde mappen. Het werkte wel, maar het was niet efficiënt.”

Fijn klantcontact

Van Meer: “Voor loonadministratie maakten we gebruik van het programma Proflon, onderdeel van CBBS. De communicatie met de accountmanager, Anko, verliep heel soepel, dus de keuze voor CBBS als uitvoerder in het proces van digitalisering was snel gemaakt. Als iets goed is, waarom zou je het dan veranderen? Ook nu is het contact met CBBS erg fijn. De lijnen zijn kort en je wordt snel geholpen wanneer je een vraag of probleem hebt.”

Gebruiksvriendelijk programma

“De eerste stappen in het digitaliseringsproces zijn inmiddels gezet. Alle personeelsgegevens staan in het HR Dashboard. Daarin wordt ook de salarisadministratie bijgehouden. Dit hebben we uitbesteed aan CBBS. Onze medewerkers kunnen al aan de slag in het programma en ik hoor tevreden geluiden. Het HR Dashboard is veel overzichtelijker en daardoor efficiënt en kostenbesparend. Dat waren de belangrijkste aandachtspunten voor mij.”

Toekomstplannen

“Het HR Dashboard is al volledig in gebruik. De komende tijd zullen we samen kijken welke onderdelen nog wat finetuning nodig hebben. Daarbij blijft CBBS onze salarisadministratie doen. Tot nu toe voldoet de dienstverlening van CBBS altijd aan mijn wensen. Wat mij betreft werken we voorlopig nog samen.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over het HR Dashboard, het uitbesteden van salarisadministratie of onze andere dienstverlening? Neem gerust contact op.

Andere ervaringen van klanten

‘Het gaat om je inkomen, dus vertrouwen is belangrijk. Van ons krijgt CBBS dat zeker: het is een echt familiebedrijf met passie en betrokkenheid bij de klant – net als wij.’

Olivia de Wolf Albert Heijn De Wolf, Mede-eigenaar Albert Heijn De Wolf


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

De organisatie is niet zo groot. Dat is een groot voordeel: de juiste persoon is snel bereikbaar en kent onze naam; we zijn geen nummer. Door dat persoonlijke element ontstaat makkelijker een vertrouwensband, de basis voor een goede samenwerking.

Eigenaar en oprichter Administratie- en belastingadviesbureau Van de Merwe, Jos van de Merwe


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

We werken al jaren naar tevredenheid samen met CBBS. Het is een toegankelijke en transparante partner. Niet te groot, wel laagdrempelig. Bij vragen is de juiste persoon goed bereikbaar wat de communicatielijnen kort houdt. Er zijn voor CBBS geen problemen, maar uitdagingen. Oplossingsgericht denken staat hoog in het vaandel.

Financieel directeur NVT Onderhoudsgroep, Marcel Kamps


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

CBBS stuurde al snel na ons eerste gesprek twee ervaren consultants om onze salarisadministratie te beoordelen. Doordat zij zo goed op de hoogte zijn van onze cao, is CBBS voor ons een belangrijke sparring partner voor loonverwerking geworden. Dat uit deze samenwerking ook nog een besparing rolt, is natuurlijk mooi meegenomen.

Adjunct-directeur SW Groep, Koen Poppema


Benieuwd naar meer verhalen? Lees de klantervaringen.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief