Met CBBS op eindejaarscursus

Ieder jaar verzorgt CBBS een eindejaarscursus, waarin klanten worden bijgepraat over de veranderingen in het komende jaar. Die bijeenkomsten vinden in het hele land plaats. Ook u bent volgend jaar weer van harte welkom.

Vooruitblik naar 2023

‘Jullie weten droge belastingstof zo te vertellen dat het boeiend is om naar te luisteren.’ Dit compliment ontvingen we aan het einde van de eindejaarscursus die we ook dit jaar weer voor onze klanten verzorgden. We blikten vooruit naar komend jaar, en stelden vast dat 2023 een jaar wordt met grote veranderingen: stijgende loonkosten, veranderende wet- en regelgeving en het ondersteunen van medewerkers die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.

Vier locaties door het hele land

De afgelopen drie jaar moesten we dit ritueel digitaal uitvoeren. Nu pas merkten we hoe erg we de interactie met een zaal vol mensen hadden gemist. Daar kan geen Teams- of Zoommeeting tegenop. Dit jaar verwelkomden we onze klanten op vier locaties door het hele land. De Meern bleek veruit de populairste locatie, waarschijnlijk vanwege de centrale ligging. Maar ook op de andere locaties was het goed toeven. Dit jaar ontdekten we De Volmolen bij Eindhoven, waar we tot in de puntjes werden verzorgd, inclusief versgebakken appeltaart.

Wilt u ook bijgepraat worden?

Volgend jaar trekken we weer door het land om onze klanten bij te praten over het nieuwe jaar. Bent u er dan ook bij? Of bent u niet bij onze eindejaarscursus geweest, maar wilt u wel weten wat u als ondernemer, medewerker HR of salarisadministrateur in 2023 te wachten staat? Bestel dan voor 50 euro ons informatiepakket met alle cursusinformatie.

Neem direct contact op

We helpen u graag verder en zoeken naar de beste oplossing voor uw organisatie. Vul hieronder uw gegevens in en we reageren zo spoedig mogelijk.

Op werkdagen zijn we van 08:30 tot 17:00 ook telefonisch bereikbaar op nummer 070 335 30 00.

Naam(Vereist)
Neem contact met me op(Vereist)

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief