CBBS neemt student-inhuren.nl over

Het blijft in deze krappe tijden een uitdaging om mensen te vinden. Daarom nam CBBS platform student-inhuren.nl over, om ook klanten die mogelijkheid te bieden.

“Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid”, vertelt CBBS-directeur Ton van den Berge. “We waren voortdurend op zoek naar extra personeel. We gebruikten bestaande kanalen als Indeed, maar stuitten ook op een bureau dat bemiddelde in het werven van studenten.” Inmiddels heeft CBBS zeven studenten aangetrokken. “Enkelen hebben tijdelijk bij ons gewerkt, anderen hebben inmiddels een vast contract.”

Interessante bijbaan

Voor de studenten is het werken bij CBBS een interessante, inhoudelijke bijbaan naast hun studie Van den Berge: “Er werken hier vooral hbo- en wo-studenten, bijvoorbeeld studenten bedrijfskunde, wiskunde of HR. Ze werken minimaal 24 uur en vervullen een volwaardige functie. Ze kunnen hun werk flexibel doen: vanuit huis, in de avonduren of weekenden. Als ze tentamenweek hebben, werken ze vaak wat minder en halen die uren later in. Studenten kunnen natuurlijk in de horeca of detailhandel werken, maar hier aan de slag gaan sluit beter aan bij hun opleiding en interesse.”

Platform overnemen

Via-via hoorde Van den Berge dat het platform student-inhuren.nl, dat bemiddelt tussen werkgevers en studenten, ter overname werd aangeboden. “De oprichters wilden hun focus verleggen naar andere activiteiten. Ik heb het platform overgenomen. In eerste instantie om daarmee zelf studenten te werven, maar vervolgens ook om onze klanten die mogelijkheid te bieden. Het is een mooie uitbreiding van onze dienstverlening: we kunnen klanten nu ondersteunen in het hele traject van werven, plaatsen en salariëren van personeel.” De oprichters van student-inhuren.nl zijn nog wel betrokken. “Zij doen de online marketing, om zo het platform bij zowel studenten als bedrijven onder de aandacht te brengen. Daar zijn zij erg goed in.”

Persoonlijke bemiddeling

Student-inhuren.nl is meer dan een online matchingsplatform. “Bij onze bestaande dienstverlening staat service hoog in het vaandel. Dat geldt natuurlijk ook voor student-inhuren.nl. Onze frontofficecollega’s bellen werkgevers die een vacature plaatsen altijd na, zodat we precies weten wat zij zoeken. Zo kunnen we gericht de juiste student aan een vacature koppelen.”

Neem direct contact op

We helpen u graag verder en zoeken naar de beste oplossing voor uw organisatie. Vul hieronder uw gegevens in en we reageren zo spoedig mogelijk.

Op werkdagen zijn we van 08:30 tot 17:00 ook telefonisch bereikbaar op nummer 070 335 30 00.

Naam(Vereist)
Neem contact met me op(Vereist)

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief