Dat wij nooit stilstaan heeft u de afgelopen jaren zelf kunnen ervaren. Twee jaar geleden maakten wij bekend dat wij het Werkgeversinstituut in Rotterdam hebben overgenomen. Na deze overname gingen wij aan de slag om de dienstverlening verder te ontwikkelen.

Inmiddels is het tijd voor een volgende stap. We nemen afscheid van de namen Werkgeversinstituut, WFA en WGI. Deze namen zijn vanaf nu respectievelijk: CBBS Werkgeversinstituut, CBBS Payrolling en CBBS Shared Services. Met deze naamswijzigingen maken we ook voor de buitenwereld helder dat deze bedrijven écht onderdeel zijn van de CBBS-organisatie.

Nieuwe dienstverlening

Tegelijkertijd voegen we een nieuwe dienstverlening aan de CBBS-organisatie toe: HR outsourcing. Vanaf nu is het voor u mogelijk om, naast het uit besteden van uw salarisadministratie, ook uw HR-administratie aan ons uit te besteden. De korte lijnen en intensieve samenwerking tussen onze HR-administratie en salarisadministratie levert extra efficiëntie op. U houdt daarmee nog meer tijd over om te ondernemen.

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van HR outsourcing?

 

 

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief