Zestigjarig jubileum CBBS

In de vorige nieuwsbrief en op onze website hebben we aandacht besteed aan het bijzondere feit dat dat het CBBS 60 jaar geleden werd opgericht. 

De tijd gaat razendsnel! De gebeurtenissen buitelen over elkaar heen!

Inmiddels is dit nieuws op onze website verdrongen door bijna dagelijkse updates over de Corona crisis. In de vorige nieuwsbrief riepen we u op om onze deelname aan de Golden Ten Loop in Delft te sponsoren (https://cbbs.nl/blog/golden-ten-2020/) en drie maanden later kan ik u melden dat het allemaal niet doorgaat. (https://goldentenloop.nl/)

Mede door de Corona-crisis is er nu ook een periode van bezinning ontstaan.

Ik heb nog eens even teruggekeken naar onze nieuwsbrief van 10 jaar geleden waarin we ons 50 jarig jubileum vierden.

Ik geef u een opvallende quote uit deze nieuwsbrief.  “…Wij hebben lang nagedacht over de vorm waarin wij ons jubileum willen vieren, en kwamen daarbij tot de conclusie dat de tijdgeest er niet naar is om te worden overstemd door luidruchtig feestgedruis. Hoewel het onze organisatie goed gaat, kiezen wij voor een ingetogen vorm.”

Het is werkelijk heel apart, maar ik kan deze quote herhalen bij ons 60 jarig jubileum. Waar we 10 jaar geleden een enorme economische crisis doormaakten zitten we nu in de Corona crisis, en het ziet er naar uit dat de gevolgen voor de economie nog veel groter worden dan 10 jaar geleden.

En het grote jubileumfeest? Weer niet. We hebben nu andere prioriteiten. 

Misschien past die ingetogenheid wel het beste bij CBBS. Ambitie is prima, maar we moeten toch erkennen dat we het wereldgebeuren niet zelf in de hand hebben. Bescheidenheid en ambitie gaan prima samen!

Daarom zijn we wel trots op de mijlpaal die we hebben bereikt, maar dat konden we niet zonder uw vertrouwen. Waar we 10 jaar geleden nog spraken over ca. 2.000 relaties, zijn dat er nu al meer dan 3.000. De slogan “CBBS maakt tijd voor ondernemen” doet het nog steeds goed en we hopen hier door het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening de komende 10 jaar weer enthousiast mee verder te gaan!

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief